Univerzálne ovládače na bránu - WHY-EVO

Univerzálne diaľkové ovládače sa stávajú nevyhnutným nástrojom pre domácnosti a firmy, ktoré používajú automatické systémy na otváranie brán alebo garážových dverí. WHY EVO je jedným z najpopulárnejších ovládačov pre pohony, ktorý ponúka širokú kompatibilitu a jednoduché použitie. Pozrime sa bližšie na to, čo tieto ovládače ponúkajú.

Univerzálne diaľkové ovládače Why Evo

Hlavné vlastnosti ovládačov WHY EVO:

  • Multifrekvenčná technológia: WHY EVO ovládače podporujú rôzne frekvencie od 433 MHz do 868 MHz a sú kompatibilné s pevnými aj kódmi typu rolling. To znamená, že môžu pracovať s množstvom značiek a modelov brán a garážových dverí, čo eliminuje potrebu viacerých diaľkových ovládačov. 
  • Flexibilné programovanie: Každé tlačidlo na ovládači WHY EVO môže byť naprogramované na iný systém. Môžete napríklad jedno tlačidlo nastaviť na otváranie brány a druhé na ovládanie garážových dverí. Ovládač podporuje až štyri rôzne zariadenia, čo z neho robí mimoriadne praktický nástroj
  • Podpora širokej škály značiek: WHY EVO je kompatibilný s rôznymi značkami vrátane BFT, Came, FAAC, Hormann, Nice a mnohými ďalšími. To ho robí univerzálnym riešením pre rôzne typy automatizovaných systémov. Nové ovládače WHY EVO NOA sú dokonca komaptibilné aj s ovládačmi Hormann BS (BiSecur)
  • Kompaktný dizajn: Ovládač WHY EVO má kompaktný tvar, ktorý sa jednoducho prenáša – ľahko ho môžete pripnúť na kľúče alebo nechať v aute
  • Vysoká odolnosť: Ovládače sú veľmi odolné a vydržia aj veľmi hrubé zaobchádzanie. Vďaka ochrannej gumenej časti po celom okraji ovládača, je chránený pred pádmi a poškodením. Tento dizajn zaisťuje, že ovládač vydrží aj v náročných podmienkach, napríklad pri častom používaní vonku alebo v prostredí s nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ochranné prvky zvyšujú životnosť a spoľahlivosť ovládača, čo je kľúčové pre používateľov, ktorí ho potrebujú denne.

 

Rozdelenie: 

Ovládače WHY EVO sú dostupné v rôznych verziách, aby vyhovovali rozličným potrebám používateľov. Pre tých, ktorí nepotrebujú ovládať viacero zariadení, je ideálnou voľbou 2-kanálový ovládač WHY 433 LITE MINI. Tento model je kompaktný, ľahko prenosný a vďaka svojej malej veľkosti sa pohodlne zmestí na kľúče, čím sa stáva praktickým doplnkom pre každodenné používanie. Na druhej strane, ak používateľ potrebuje ovládať až štyri zariadenia, existujú aj 4-kanálové verzie, ktoré sú dostupné nielen v kompaktných rozmeroch, ale aj v klasickom formáte, čo poskytuje flexibilitu pri výbere ovládača podľa preferencií a potrieb.

Univerzálne diaľkové ovládače Why Evo Lite Mini

WHY EVO LITE MINI 

Tento ovládač disponuje dvomi tlačidlami, ktoré umožňujú ovládanie až dvoch rôznych zariadení. Vyniká svojou kompaktnou veľkosťou, vďaka čomu je ideálny na každodenné používanie, napríklad pripevnený na kľúče. Ovládač podporuje iba frekvenciu 433 MHz, čo ho robí kompatibilným s rôznymi pohonmi, ako sú napríklad Came a Nice.


 

 

 

Univerzálne diaľkové ovládače Why Evo Mini

WHY EVO MINI

Tento ovládač je rovnako kompaktný ako model LITE MINI, no poskytuje ešte väčšiu funkcionalitu vďaka svojim štyrom tlačidlám. Dve tlačidlá sa nachádzajú na vrchnej strane a ďalšie dve sú strategicky umiestnené na bočnej strane ovládača. Tento model je vynikajúcou voľbou pre používateľov, ktorí potrebujú ovládať až štyri rôzne brány alebo zariadenia. Jeho podpora dvoch frekvencií, 433 MHz a 868 MHz, z neho robí univerzálny a flexibilný ovládač, ktorý je kompatibilný so širokým spektrom systémov na otváranie brán, vrátane Came a Nice, či dokonca Marantec, Hormann a mnoho ďalších. 

 


 

Univerzálne diaľkové ovládače Why Evo2

WHY EVO2

Tento ovládač podporuje rovnaké frekvencie ako WHY EVO MINI, teda 433 MHz aj 868 MHz, ale je o niečo väčší ako model MINI. Vďaka väčšiemu rozmeru môže byť pre niektorých používateľov pohodlnejší na manipuláciu. Navyše, jedným z jeho hlavných lákadiel je jeho priaznivá cena, ktorá je o niečo nižšia než cena modelu MINI, čo z neho robí atraktívnu možnosť pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupné riešenie bez kompromisov v kvalite a funkčnosti.


Univerzálne diaľkové ovládače Why Evo NOA

WHY EVO 2 NOA

Najnovšia verzia ovládača WHY EVO prináša vylepšenú kompatibilitu s ešte širším spektrom modelov a značiek, vrátane ovládačov Hormann BiSecur (BS). Táto rozšírená kompatibilita umožňuje používateľom ovládať moderné a bezpečné systémy bez potreby používania viacerých ovládačov.

Ovládač je tiež vybavený zosilneným rádiovým signálom, ktorý je až o 30 % silnejší než v predchádzajúcich verziách, čo zaisťuje stabilnejšie a spoľahlivejšie ovládanie brány aj z väčších vzdialeností. Toto vylepšenie zvyšuje komfort používateľov, ktorí tak nemusia byť v bezprostrednej blízkosti brány, aby ju mohli bezpečne otvoriť alebo zavrieť.

Vďaka týmto novým funkciám je táto verzia skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú univerzálny, výkonný a cenovo dostupný diaľkový ovládač pre svoje automatizované systémy.


Praktické použitie

Ovládače WHY EVO sú obzvlášť užitočné v komplexoch s viacerými rezidentmi, kde môže byť potrebné ovládať rôzne systémy s viacerými zariadeniami. Miesto toho, aby ste nosili viacero ovládačov, môžete všetko spravovať jedným ovládačom. Toto riešenie zjednodušuje správu každodenných činností a pomáha znížiť množstvo používaných zariadení​.

Diaľkový ovládač WHY EVO má tiež veľmi dobrý dosah, čo znamená, že môžete otvárať brány alebo dvere z väčšej vzdialenosti bez toho, aby ste museli stáť priamo pri nich.

Univerzálny klip pre ovládače WHY EVO

Univerzálny klip

K ovládaču WHY EVO je možné dokúpiť praktický klip, ktorý slúži na jednoduché uchytenie napríklad na slnečnú clonu v aute. Tento klip je univerzálny a je kompatibilný so všetkými modelmi ovládačov WHY EVO, čím zaisťuje pohodlné a bezpečné uloženie ovládača na dosah ruky, bez toho, aby ste ho museli hľadať v aute. Táto možnosť je ideálna pre vodičov, ktorí často používajú automatické brány a chcú mať ovládač vždy poruke.


Veci, ktoré treba zvážiť pred kúpou

Pred zakúpením diaľkového ovládača WHY EVO je dôležité overiť kompatibilitu s existujúcim systémom brány alebo garážových dverí. Hoci je ovládač kompatibilný s množstvom rôznych značiek, vždy je dobré si overiť, či frekvencia a kódovanie zodpovedá vašim potrebám​.