Nice MYGO4 - Inovácia v oblasti ovládania pohonov brán

Spoločnosť Nice, známa svojimi kvalitnými pohonmi brán, predstavila nový diaľkový ovládač s názvom MYGO, ktorý prináša viacero vylepšení. Okrem moderného dizajnu, ktorý perfektne sadne do ruky, sa MYGO vyznačuje aj kompatibilitou so staršími systémami Nice, čo znamená, že ho možno jednoducho použiť aj na existujúcich inštaláciách. Jednou z najväčších predností je predĺžená výdrž batérie, čo znižuje potrebu častej výmeny a zvyšuje pohodlie používateľa.

Nice MYGO

Nice MYGO - Elegancia a praktickosť v jednom

Ovládač MYGO už na prvý pohľad pôsobí veľmi elegantne a kvalitne. Pri držaní perfektne sadne do ruky, čo umocňuje pohodlie pri jeho používaní. Tlačidlá sú jemne zapustené, čím sa predchádza náhodnému stlačeniu pri nosení vo vrecku. Zároveň majú malé výstupky, ktoré intuitívne označujú jednotlivé tlačidlá, takže ich môžete ľahko nahmatať bez nutnosti vyťahovať ovládač z vrecka.

Ovládač váži len 20 gramov, čo z neho robí mimoriadne ľahký doplnok. Vďaka tomu ho môžete bez problémov nosiť so sebou a ani si nevšimnete, že ho máte pri sebe. Samozrejmosťou je aj praktická šnúrka, ktorá je súčasťou balenia, a umožňuje jednoduché pripevnenie ovládača na kľúče, čím ho budete mať vždy po ruke.

Jednou z najväčších výhod ovládača MYGO je jeho mimoriadna výdrž batérie. Vďaka predĺženej životnosti batérie vydrží až 3 roky, aj pri dennom použití s 10 stlačeniami. To znamená, že sa o nabíjanie či výmenu batérie nebudete musieť starať celé roky.

 Nice Mygo verzie

Ovládanie až 8 brán jediným ovládačom

Ovládače MYGO existujú v troch rôznych verziách čo sa týka počtu kanálov alebo tlačidiel. 

Základnou verziou diaľkového ovládača MYGO je model s dvomi tlačidlami, ktorý umožňuje ovládať dve rôzne brány alebo dva samostatné príkazy pre jednu bránu. Môžete si napríklad nastaviť jedno tlačidlo na otváranie a zatváranie celej brány, a druhé na funkciu pre peších. Verzia so štyrmi tlačidlami predstavuje ideálny kompromis medzi funkcionalitou a jednoduchosťou a ponúka väčšiu flexibilitu. Pre tých, ktorí potrebujú ešte viac možností, je dostupná aj verzia s ôsmimi tlačidlami, vďaka ktorej môžete ovládať až osem rôznych brán alebo funkcií. Zaujímavosťou je, že veľkosť ovládača ostáva rovnaká pre všetky verzie, čo zaručuje komfortné používanie bez ohľadu na počet tlačidiel.

Špeciálnu kategóriu predstavujú ovládače MYGOFM, ktoré sú ideálne pre použitie v mestách a na miestach s vysokou koncentráciou elektronických zariadení, kde môže dochádzať k rušeniu signálu a skracovaniu vzdialenosti ovládania. Ovládače MYGOFM pracujú na frekvencii 868,46 MHz, čo zabezpečuje stabilné a spoľahlivé ovládanie aj v prostrediach s vyššou hustotou signálov.

 

 

 Mygo LED

 

Spätná väzba - zobrazenie stavu brány na ovládači

Ovládač MYGO je vybavený LED diódou, ktorá umožňuje zobraziť aktuálny stav vašej brány. Stačí sa nachádzať v blízkosti brány a zaslať požiadavku na zistenie jej stavu. Vstavaná trojfarebná LED dióda signalizuje konkrétne stavy brány podľa farby svetla. Každá farba indikuje špecifický stav, čím vám poskytuje rýchlu a jasnú spätnú väzbu o tom, či je brána otvorená, zatvorená alebo v pohybe.

ZELENÁ - Brána je otvorená

ČERVENÁ - Brána je zatvorená

ORANŽOVÁ - Brána je v pozícii čiastočného otvorenia

 

Táto spätná väzba je kompatibilná výhradne s prijímačmi OXIBD, ktoré sú už integrované vo všetkých nových modeloch motorov. To zaručuje bezproblémovú komunikáciu medzi ovládačom a bránou, čím je zabezpečená spoľahlivá kontrola a spätná väzba o stave brány.

Ovládač MYGO vás dokáže včas upozorniť aj na nízky stav batérie. V prípade, že je batéria takmer vybitá, po stlačení tlačidla LED dióda zabliká na červeno, čím vám dá jasný signál, že je čas batériu vymeniť.
 
 
 
 
 Nice MYGO kompatibilita 1
 
 

Kompatibilita so staršími motormi

Ovládač MYGO je plne kompatibilný aj so staršími pohonmi od spoločnosti Nice, čo znamená, že ho môžete bez problémov používať aj s vašimi existujúcimi systémami. Proces kopírovania a párovania ovládača prebieha rovnako jednoducho ako pri novších pohonoch, takže integrácia je rýchla a bezproblémová. Ovládač môžete zladiť so širokou škálou pohonov, vrátane obľúbených modelov ako Robus, Road, Wingo, Toona, Spin či Spido. Táto univerzálnosť umožňuje pohodlné a jednotné ovládanie vašich brán a zariadení, bez ohľadu na ich vek alebo model.

Ovládač MYGO4 je vynikajúcou voľbou, ak hľadáte nový ovládač pre váš pohon brány značky Nice. Vďaka jeho širokej kompatibilite, modernému dizajnu a praktickým funkciám, ako je dlhá výdrž batérie či LED indikácia stavu brány, ponúka pohodlné a spoľahlivé ovládanie vašich zariadení. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a jednoducho použiteľný ovládač s možnosťou bezproblémovej integrácie so staršími aj novšími systémami Nice.